terrasverwarmer alfresco 4 kw

-de Alfresco stralers zijn 100% roestvrij G4 Aluminium ipv Staal – Sterker dus dan de concurrentie en zullen langer meegaan. Kunnen niet roesten, ook niet in moeilijke omstandigheden .

Gamma van 2kW dual-element tot verwarmers 8kW.

Modellen variëren van 99cm en 156 cm in  lengte.

Het belangrijkste punt van verschil is de golflengte .

1e  Medium golflengte infra-rood is minder hard dan de typische korte golf straler en is ideaal voor situaties waar de warmtebron dicht bij de mensen is. Short Wave elementen produceert hoge output direct infrarood warmte (branden op ongeveer 2000 ° C), waardoor ze geschikt zijn voor verwarming in algemene ruimtes.

2e bij de Medium golflengte infra-rood (branden op ongeveer 900 ° C)  duurt de opwarmtijd een paar minuten om de piek bereiken.

b.Ze zijn geschikt voor het verwarmen van specifieke gerichte gebieden ipv algemene ruimtes.

Dit is zeer duidelijk wanneer men blootgesteld is een Alfresco Heater in plaats van korte golf modellen.

Alfresco middengolf elementen geven een veilige, schone golflengte en het licht dat wordt alleen geabsorbeerd door vaste voorwerpen. Zoals overbrengen  van warmte direct aan een persoon, een tafel of op de vloer in plaats van het verwarmen van de lucht. M.a.w. selectieve opwarming.

Alfresco middengolf kwarts element stralers stoten een nauwelijks waarneembaar, aangename gloed uit. Dat zal niet van invloed  zijn op de sfeer van uw bijeenkomst - in tegenstelling tot concurrerende korte golf halogeen of elektrische kachels. Die laatste geven een zeer ruwe glans of fel gekleurde licht af wat vaak als storend word ervaren. Dus geen fel rood licht, maar zacht licht.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

terrasverwarmer alfresco 4 kw

  • Model: 08.al.alfresco ireland i40 4.0 kw dual element heater 156cm
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €786,50

  • Excl. BTW: €650,00

Tags: terrasverwarmer alfresco 4 kw