Burda Elektrische Terrasverwarming | Relax Glass 2200W Zwart

2200 w zwarte front en zwarte rug terrasverwarmer burda RELAX GLASS IRA IP65 REMOTE/DIMMER

2200 w zwarte front en zwarte rug terrasverwarmer burda RELAX GLASS IRA IP65 REMOTE/DIMMER
08.bu.*1-dr0022glerb

Bijzonder aan de terrasverwarmer is zijn totale regenbescherming zijnde ip65, weinig licht (een beetje rood) en snelle en sterke korte golf straling zoals zonlicht.
Burda Relax Glass is een strak afgewerkte heater. Het strakke ontwerp en de zwarte keramische glasplaat springen direct in het oog. De terrasheater geeft een prettige, direct voelbare warmte maar een sterk gereduceerd licht vanwege de glasplaat. De Burda Relax Glass heeft daarnaast nog een aantal grote voordelen. Zo zit er standaard een dimmer in de heater gebouwd waardoor deze in drie standen te schakelen is met de meegeleverde afstandsbediening. Ook heeft de heater een aan/uit knop op het toestel zitten. 

Functies
Deze heater is standaard voorzien van een aan/uit drukschakelaar en een dimmer. Hiermee kunt u de heater in drie standen schakelen (33/66/100 procent) met de afstandsbediening die wordt meegeleverd. Altijd handig op het moment dat het net te koud is zonder heater, maar te warm om het volle vermogen aan te zetten. 

Door de keramische glasplaat heeft het toestel een sterk gereduceerd licht en daardoor een stuk prettiger.

Verwarmd oppervlakte
De Burda Relax Glass verwarmt een oppervlakte van ongeveer 8,5 vierkante meter. Dit is ongeveer 2,9 meter breed en 2,9 meter diep. Hierbij wordt uitgegaan van een maximale ophanghoogte van 2,4 meter. Iedere situatie is daarbij anders en het verwarmde oppervlakte kan dan ook variëren door bijvoorbeeld weersinvloeden, ophanghoogte etc. 

Toepassing
De heater heeft een afstand nodig van ongeveer 30 centimeter tot aan het plafond. Let ook op dat de heater niet richting het glas straalt. De heater is IP65 beschermd en kan daardoor vrij in de regen hangen met de achterkant van het toestel. Deze heater kan dus gemakkelijk in de tuin, op een terras of bij een café opgehangen worden.

De heater kan zowel in een open als een gesloten ruimte worden toegepast. Dit komt doordat de heater gebruikt maakt van een combinatie van korte golfstraling met lange golfstraling. Hierdoor is de heater iets gevoeliger voor luchtverplaatsing en moet u er rekening mee houden dat er enige voelbare warmte verloren gaat. Om er zeker van te zijn dat deze heater ook geschikt is voor uw situatie, adviseren wij u contact op te nemen met ons. Zo kunnen wij u hierin adviseren.

Voorbereiding
Om de Burda Relax Glass Watt aan te kunnen sluiten, hebt u een vrije zekering nodig van 16A. Daarnaast heeft het toestel een 220 Volt aansluiting nodig. De heater heeft geen standaard stekker, waardoor de stroomdraad op het stroomnet aangesloten moet worden. 


wat zit in de levering
- Burda Relax Glass 
- Ingebouwde dimmer
- Afstandsbediening
- Bevestigingsbeugel
- Duidelijke gebruiksaanwijzing
- Bevestigingshandleiding

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Burda Elektrische Terrasverwarming | Relax Glass 2200W Zwart

  • Model: 08.bu.1dr0022glerb
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €898,99

  • Excl. BTW: €742,97

Tags: 2200 w zwarte front en zwarte rug terrasverwarmer burda RELAX GLASS IRA IP65 REMOTE/DIMMER