Bromic Eclipse Smart-Heat Portable

Bromic Eclipse Smart-Heat Portable

Bromic Eclipse Smart-Heat Portable

Ontdek de nieuwe 2022 Bromic design heater ! Met de Bromic Eclipse Smart-Heat Portable.

Een echte sfeermaker met een uniek design in een topklasse kwaliteit afwerking. Met volledige controle over warmteafgifte en licht. Toepasbaar in iedere omgeving dankzij de verrijdbare staander, bestaat ook als plafonier of plafond opstelling.

Functies

De Bromic Eclipse Smart-Heat is een terrasheater van 3400 Watt met een ingebouwde dimmer. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u de terrasstraler eenvoudig in drie standen dimmen (33/67/100 procent). De heater geeft een gelijkmatige verspreidng van warmte maar nauwelijks licht dankzij het keramische scherm.

Verwarmd oppervlakte

De Bromic Eclipse Smart-Heat verwarmt een oppervlakte van ongeveer 13 vierkante meter. Dit is een gebied van 3,6 meter breed en 3,6 meter lang.  De maximale ophanghoogte van deze heater is 2,40 meter. Iedere situatie is daarbij anders en het verwarmde oppervlakte kan hierdoor variëren door omgevingstemparatuur en wind. De optimale ervaring wordt bereikt bij ongeveer 15 ° C met weinig wind.

Toepassing

Het grote voordeel van de Bromic Eclipse Smart-Heat terrasheater is dat deze met de meegeleverde beugel direct opgehangen kan worden. Het keramische scherm verspreidt de warmte gelijkmatig over de ruimte en minimaliseert de lichtemissie. Let er wel op dat de heater niet te dicht op glas straalt.
De heater kan zowel in een open als een gesloten ruimte gebruikt worden. De terrasheater kan worden opgehangen in bijvoorbeeld een tuin onder een overkapping of op het terras. Om er zeker van te zijn dat deze heater ook geschikt is voor uw situatie, adviseren wij u contact op te nemen met ons. 

De afwerking van de Eclipse Smart-Heat Electric staat gerand voor een esthetische aantrekkingskracht en lange levensduur. Dankzij de uitvoering in het corrosiebestendige, dubbel gecoate staal een leven lang genot.

Voorbereiding

Om de Bromic Eclipse Smart-Heat te kunnen gebruiken, zijn er enkele voorbereidingen nodig. Zo hebt u een vrije stroomgroep nodig van 16A en een 230 Volt aansluiting. 

In de doos

 • Eclipse Smart-Heat Electric Portable
  Standaard met stabiel onderstel met wielen
  Afstandsbediening
  Duidelijke gebruiksaanwijzing

240hx 229cm diep x70cm br -16amp Zie foto

Ref nr BH0820011

Vermogen :  (3400W)

kleur : MAT BLACK

Warmt op +\- 13M2

Afstandsbediening: DIMMABLE 220-240 V - A.C. - 50-60 HZ 2000MM

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Bromic Eclipse Smart-Heat Portable

 • Model: 08.br.eclips portable
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €3.725,59

 • Excl. BTW: €3.079,00

Tags: Bromic Eclipse Smart-Heat Portable