Terrasverwarming online | Koop uw terrasverwarmer op elektriciteit, gas of hout

Terrasverwarming online biedt u de grootste keuze aan terrasverwarming van de Benelux. Wij hebben continu honderden modellen terrasverwarmers op elektriciteit, gas en vuur op voorraad. U kan uw keuze maken per type of per prijs. Online bestellen gaat eenvoudig en snel !

Wij bieden terrasverwarming aan die werkt op elektriciteit, op gas en met (hout)vuur.

Voor ons hebben een terrasverwarming, terrasverwarmer, terrasheater, tuinverwarmingen, heaters, tuinhaarden, vuurkorven of een buitenverwarming allemaal hetzelfde doel : de seizoenen verlengen. Wij willen dat je ook tijdens de frisse lenteavonden en de koele herfstavonden nog altijd kan genieten van je terras. Je kan het eenvoudig houden en samen genieten van het vlammenspel rond een knetterend houtvuur in een tuinhaard, vuurschaal,terrashaard, vuurkorf of buitenhaard.

Wat meer luxe kan je krijgen met een terrasverwarmer of heater op gas. Geen gezeul met houtblokken en geen last van rook. De meeste terrasheaters op gas zijn mobiel en dus gemakkelijk verplaatsbaar. Terrasverwarming op gas kan zelfs ingebouwd zijn in een elegante tuintafel.

Voor een elektrische terrasverwarming heb je enkel een stopcontact nodig. Bepaalde modellen zijn zelfs mobiel, maar de meeste worden vast bevestigd tegen een muur of op het plafond. Met de meegeleverde afstandbediening hoef je zelfs je favoriete zetel niet meer te verlaten. Er zijn zelfs modellen met ingebouwde speakers om uw geliefde muziek af te spelen.

Hoe de meest geschikte terrasverwarming kiezen ?

Wij geven hieronder enkele tips, maar je kan ook altijd contact met ons opnemen zodat we samen de beste oplossing vinden die beantwoordt aan je wensen.

Het soort terras bepaalt de keuze van de terrasverwarming.Voor een open terras onder de blote hemel is een tuinhaard of vuurkorf als buitenverwarming een mogelijke oplossing. Ook een terrasheater op gas kan overwogen worden. Onder een overkapping of afdak kan je kiezen voor een gasheater, tenminste indien er voldoende verluchting is en dus minimum één wand open is. Zijn er meerdere wanden dicht, dan kies je best voor een elektrische terrasverwarmer, terrasheater of patioheater.

Voor de horeca wordt meest gekozen voor een elektrische terrasverwarming of een terrasverwarmer op gas.

Omdat het oog ook wat wil, raden we aan om zeker eens te kijken naar de elektrische terrasheaters die een sober en elegant design hebben.

Wil je een terrasverwarmer die helemaal discreet warmte afgeeft ? Kies dan voor een elektrische terrasverwarming zonder lichtopbrengst.

Een terrasverwarmer op elektriciteit kan zowel mobiel (of verplaatsbaar) zijn, als bedoeld zijn voor een permanente bevestiging.

U kan kiezen tussen modellen met lichtweergave en modellen zonder lichtweergave.

Bij een terrasverwarming met gas bent u niet afhankelijk van een stopcontact.

Wij bieden mobiele terrasverwarmers en modellen voor muurbevestiging aan.

Terrasverwarmers met houtvuur stralen een romantische warmte uit, die je ook kan vinden bij een kampvuur.

Kies uit onze vuurschalen, tuinkachels, vuurhaarden, terraskachels en vuurmanden.

Onze klanten schrijven...